Yoga och ACT- grunda och hitta riktning

Kursen passar dig som är nyfiken på yoga, vill hitta vägar att hantera stress, grunda och hitta riktning.

Kursstart: 24 juni 2024

Kurstid: 2024-06-24–2024-06-26


Under tre dagar varvar vi stressreducerande yoga, viryayoga (en dynamisk yogaform) samt övningar utifrån Acceptement and Comittement Therapy (ACT). Syftet är att du som deltagare genom yogan ska få kroppsbaserade verktyg att reglera ditt nervsystem, få en ökad kroppskännedom och förhoppningsvis rörelseglädje.

 Genom ACT gör vi upplevelsebaserade övningar för att utforska våra nuvarande beteenden och mönster. Vi utforskar alternativa beteenden vi skulle kunna prova för att leva livet ännu mer i enlighet med vad var och en tycker är viktigt. 

 Kursen passar dig som är nyfiken på yoga, vill hitta vägar att hantera stress och dig som bara är intresserad av kroppen och sinnet.  All yoga går att anpassa så att den passar såväl oerfarna som mer erfarna yogis.

Denna kurs kan kombineras med Meditation och dans för hälsa 27 juni- 28 juni 2024.

Kursledare

Emma Liw, socionom med flertalet utbildningar inom ACT. Hon har sin grundutbildning samt vidareutbildningar inom Viryayoga via nordiska yogainstitutet. Vidare är hon under utbildning inom Traumaanpassad yoga (TAY) via Traumaanpassad Yoga Sverige. 

Kostnad

I kursen ingår fika och tre luncher: 840 kr.
Det finns även möjlighet att bo på skolan då ingår förutom kursen (840 kr): logi 2 nätter, middag, kvällsfika och frukost.
Totalt: 1650 kr.

Vill du komma kvällen innan kursen startar? En extra natt med kvällsfika och frukost kostar: 335 kr.

Kontakt

För information om boende, mat, anmälan med mera: