Psykolog alt. psykiatrisjuksköterska till Sandviken Södra Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Sandviken Södra Din hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med drygt 11600 listade patienter. Hälsocentralen ligger på Sandvikens sjukhus med ytterligare en hälsocentral i samma byggnad och har cirka 60 medarbetare. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och må bra samt vara en del av hälsocentralens utveckling. Vi arbetar tvärprofessionellt inom hälsocentralen, till exempel med gruppverksamhet samt med våra primärvårdsakuta patienter. Inom det psykosociala teamet på Sandviken Södra Din hälsocentral arbetar för närvarande två psykologer, två kuratorer och en psykiatrisjuksköterska.

Vi söker nu en psykolog alternativt en psykiatrisjuksköterska till vårt psykosociala team.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i det psykosociala teamet på Sandviken Södra Din hälsocentral. Hos oss arbetar du nära andra professioner och vi har regelbundna yrkesgruppsmöten. För oss är det viktigt att jobba utifrån patienten och dess bästa utifrån önskemål och förutsättningar. Du kommer att arbeta med patienter som är över 18 år. På hälsocentralen arbetar vi till stor del enligt Brief Intervention, korttidsinriktad behandlingsterapi, för att nå ut till så många som möjligt. Du kommer även arbeta via tjänsten Min vård Gävleborg som skapar möjlighet till digitala besök för att underlätta kommunikation mellan vård och patient. Tjänsten är ett komplement till dagens vårderbjudande och en viktig pusselbit för att skapa en mer tillgänglig och jämlik vård.

Som psykolog alternativt psykiatrisjuksköterska kommer du bland annat att arbeta med
• bedömning av psykisk ohälsa
• rådgivning och erbjuda stöd och behandling för vår målgrupp
• psykoterapeutiskt och psykosocialt arbete
• individuella samtal och gruppbehandlingar.

Hos oss får du
• en individuellt anpassad introduktion
• möjlighet att påverka din arbetsdag och självständigt styra ditt arbete
• vara en del av ett kompetent team med engagerade kollegor
• möjlighet att vara med och påverka samt utveckla verksamheten.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Rollen som psykolog alternativt psykiatrisjuksköterska hos oss ställer höga krav på att du har en god samarbetsförmåga samt är lyhörd och kommunikativ i mötet med andra människor. Du har en god förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv och situation utan att ta över personens känslor. Vidare har du en god förståelse för människors olika förutsättningar och kan anpassa din kommunikation efter mottagaren samt att du i ditt arbete tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

I rollen som medarbetare i vårt psykosociala team ska du vara
• legitimerad psykolog alternativt utbildad psykiatrisjuksköterska.

Vi ser gärna att du som psykolog har terapeutisk inriktning KBT och att du som psykiatrisjuksköterska har KBT steg 1. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård.

Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka in din ansökan redan idag för att ha möjlighet att bli en del av vårt engagerade team. Vi ser fram emot att välkomna dig till Sandviken Södra Din hälsocentral!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1750

Senaste ansökningsdatum: 2024-07-04 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Petra Johannesson, vårdenhetschef
Tel: 026-27 82 56
Email: petra.johannesson@regiongavleborg.se

Erika Löfgren, bitr. vårdenhetschef
Tel: 026-27 85 87
Email: erika.lofgren@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Junia Tronestam, Psykologförbundet
Tel: 072-207 36 20
Email: junia.tronestam@regiongavleborg.se